Salade du Chevre chaud

Voorgerecht

Ingrediënten

  • 2x 100 gram zachte geitenkaas (bv Bettine Blanc)
  • 75 gram sla (bv eikenblad, waterkers of een mengeling)
  • 1 rijpe peer
  • een handje gepelde walnoten
  • 1 el vloeibare honing
  • 3 el walnotenolie
  • zout & peper

Bereiding

Verwarm de oven op de grillstand. 
Schik de sla op 2 borden. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijdt in partjes. Verdeel dan over de 2 borden.
Meng de olie, honing en peper&zout naar smaak. Gril de geitenkaas tot de bovenkant goudbruin is.
Leg de geitenkaas op de salade, schenk de dressing erover en verdeel de walnoten.

Lekker  met knapperig stokbrood.

Variatie

  • De geitenkaas over sneetjes stokbrood verdelen en dan grillen.
  • Een andere kaassoort gebruiken, bv blauwe kaas.
  • Een groene appel of druiven, ipv peer, gebruiken.
Salade du Chevre chaud, 6.0 out of 10 based on 3 ratings

Aantal personen: 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)

Reageer op dit bericht

Webdesign door Admire Webdesign