Over VegetarischRecept.nl

Al jarenlang liep ik met het idee rond om een website te starten met mijn eigen recepten en aangepaste bestaande recepten. In september 2010 is dit er dan eindelijk van gekomen en is mijn website Vegetarischrecept.nl een feit.

Ik eet al ruim 10 jaar vegetarisch, maar ik merk dat er nog steeds veel vooroordelen bestaan over vegetarisme. Op deze site wil ik laten zien, en vooral laten proeven, dat vegetarisch eten heel veelzijdig en lekker is. Daarnaast wil ik ook andere kookliefhebbers de mogelijkheid bieden om vegetarische recepten door te sturen.

Heb jij een favoriet vegetarisch gerecht of heb je aan een bestaand gerecht je eigen draai gegeven? Stuur het recept in via dit formulier, en ik plaats jouw gerecht op deze site. Je bijdrage is van harte welkom, want zo wordt de database steeds uitgebreider en kunnen steeds meer mensen genieten van al dat lekkers!

Ik wil je uitnodigen om via de verschillende categorieën en ingrediënten al die heerlijke recepten te ontdekken. Probeer ze uit en geef je waardering en reactie via de site.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten, volg mij dan op Twitter.
Heel veel plezier op Vegetarischrecept.nl!

Laura
info@vegetarischrecept.nl

Webdesign door Admire Webdesign