Ingredient ‘Walnoot’
Feestelijke bananencake
Ter ere van de eerste verjaardag van ons zoontje, besloot ik een bananencake te bakken. Gewoon, omdat hij zo dol op bananen is, en omdat een vochtige cake lekker lang “vers” blijft. Handig dus. De cake viel erg in de smaak, bij jong en oud! De decoratie is een afbeelding van “Thomas the train”, omdat […]
Lees verderPasta met romige blauwe kaas saus
Ingrediënten 150-200 gram gedroogde pasta, b.v spaghetti 1 kleine ui, gesnipperd 1 el verse thijm 150 ml slagroom 100 gram blauwe kaas 50 ml witte wijn een handje gehakte walnoten peper en zout naar smaak 2 el verse salieblaadjes Bereidingswijze Zet een grote pan water op, voor de pasta. Fruit in wat olie de ui […]
Lees verderSalade du Chevre chaud
Ingrediënten 2x 100 gram zachte geitenkaas (bv Bettine Blanc) 75 gram sla (bv eikenblad, waterkers of een mengeling) 1 rijpe peer een handje gepelde walnoten 1 el vloeibare honing 3 el walnotenolie zout & peper Bereiding Verwarm de oven op de grillstand. Schik de sla op 2 borden. Schil de peer, verwijder het klokhuis en […]
Lees verder