Ingredient ‘Tomaat’
Gevuld picknick-brood met mozzarella en verse pesto
Met de mooie dagen voor de deur, breekt ook de tijd van lekker buiten picknicken aan. Er zijn veel heerlijke hapjes om mee te nemen, maar dit gevulde brood is wel een ‘show-stopper’ én heel praktisch! Ik heb brood bij mijn lievelingsbakker gekocht: Le Perron. Hier bakken de bakkers nog écht brood. Brood met biologische […]
Lees verderGegratineerde aubergine in tomatensaus
Ingrediënten 1 grote aubergine, in plakken van 1 cm dik gesneden 50 gram bloem snufje zout en peper 100 ml olijfolie 500 gram tomaten, kruisje ingekerfd 1 klein blikje tomatenpuree 1 ui, gsnipperd 2 tenen knoflook, gehakt 1 el Italiaanse kruiden 1 bol mozzarella 75 gram Parmezaanse kaas Bereidingswijze Maak eerst de tomatensaus door in […]
Lees verderSnelle pasta met verse tomatensaus
Ingrediënten 1 rode ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijn gehakt 1 bakje (250 gram) cherry tomaatjes, liefst overrijp, gehalveerd 1 el balsamico azijn 1 el bruine basterdsuiker 1 el gemengde Italiaanse kruiden klein handje baslilicumblaadjes 2 el olijfolie 150-200 gram pasta peper en zout kaas naar smaak (bv feta, parmezaanse, cheddar) Bereidingswijze Zet een ruime […]
Lees verder