Ingredient ‘rozemarijn’
Focaccia brood
Ingrediënten 5oo gram bloem, het liefst van het type ’00’ + extra om te bestuiven 2 tl zout een zakje gist, 7 gram 80 ml olijfolie + extra om te besprenkelen 250 ml warm water 3 takjes verse rozemarijn wat grof zeezout Bereidingswijze Zeef in een ruime kom de bloem. Voeg het zout en de […]
Lees verderPompoen-fetataart
Ingrediënten 700 gram flespompoen (butternutsquash), in stukjes van 2 cm gesneden 4 teentjes knoflook, ongepeld 5 el olijfolie 2 kleine, rode uien. in dunne halve ringen 1 el balsamico azijn 1 el donkerbruine basterdsuiker 100 gram feta, van goede kwaliteit, grof verkruimeld 1 el fijngehakte rozemarijnnaaldjes 1 rol kant-en-klaar kruimeldeeg (of 1 pakje deeg voor […]
Lees verder