Ingredient ‘Peer’

Snelle mini fondue van camembert

Ingrediënten 1 camembert, in zo’n houten doosje paar takjes verse thijm 1 tl honing vers gemalen peper 1 witlofje 1 rijpe peer zoveel stokbrood als je wil… Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de camembert zo, dat je 2 ronde schijven hebt. Leg in de 2 helften van het doosje een stukje […]

Lees verder

Appel/rabarber Crumble

Ingrediënten voor de vulling 4 grote kookappels (b.v goudreinettes), geschild, klokhuis verwijderd en in blokjes gesneden 6 stengels rabarber (niet te dik), in stukjes van 4 cm sap en rasp van de schil van 1 (onbespoten) sinaasappel 3 el suiker voor de crumble/het deeg 150 gram bloem 100 gram gemalen amandelen 50 gram fijne havervlokken 150 gram […]

Lees verder

Salade du Chevre chaud

Ingrediënten 2x 100 gram zachte geitenkaas (bv Bettine Blanc) 75 gram sla (bv eikenblad, waterkers of een mengeling) 1 rijpe peer een handje gepelde walnoten 1 el vloeibare honing 3 el walnotenolie zout & peper Bereiding Verwarm de oven op de grillstand.  Schik de sla op 2 borden. Schil de peer, verwijder het klokhuis en […]

Lees verder
Webdesign door Admire Webdesign