Ingredient ‘Munt’

‘Decadente dinsdag’: aardappelsalade met avocado en asperge

Dit nieuwe recept, ter ere van ‘Decadente dinsdag’, bewijst dat decadent helemaal niet altijd uit veel of dure ingrediënten moet bestaan. Ik geloof in een paar, kwalitatief goede, ingrediënten die samen gewoon hartstikke goed smaken. Zelf kies ik het liefst voor seizoensgerichte en biologische producten, juist omdat ze in het betreffende seizoen níet duur zijn […]

Lees verder

Noord-Afrikaans geroosterde groenten met couscous

Een kruidig en verwarmend gerecht. Ook gemakkelijk te maken als je voor veel mensen moet koken! Ingrediënten: 200 gram couscous boullion olijfolie 50 gram rozijnen (of gedroogde abrikozen) 1 courgette, van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden 1 aubergine, in blokjes van 2×2 cm gesneden 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden 1 […]

Lees verder

Watermeloen, feta en olijven salade

In totaal 1,5 kg watermeloen 250 gram “echte” fetakaas (dus van geiten-of schapenmelk) bosje munt 1/2 bosje koriander 1 rode ui 2 limoenen 3-4 el olijfolie 100 gram zwarte of Kalamata olijven peper naar smaak Pel de ui en snijd deze in smalle reepjes. Pers de limoenen in een schaaltje uit en leg de ui […]

Lees verder
Webdesign door Admire Webdesign