Ingredient ‘Kruiden’
Gevulde portabella met feta
In mijn groentenla lagen 2 portabella’s mij al een paar dagen aan te staren. In de broodbak 2 droge boterhammen, die ik meestal dan maar rooster omdat ik ze liever niet weg wil gooien…. Maar deze keer besloot ik er iets anders mee te doen: de portabella’s werden gevuld met feta en een mengsel van […]
Lees verderKookworkshops in Zwolle
Sinds kort geef ik ook kookworkshops in Zwolle en omgeving. De basis is lekker eten koken, met veel verse ingrediënten, kruiden en specerijen. ‘(h)eerlijk koken, zonder pakjes en zakjes’, alles van jezelf en niks van Maggi, Knorr of Honig. Die hebben we helemaal niet nodig, joh! Met een kleine groep deelnemers gaan we aan de […]
Lees verderSpiced Toffee Apple Cake
Ingrediënten 200 gram dadels, ontpit 200 ml melk 250 gram boter, op kamertemperatuur 280 gram zelfrijzend bakmeel 200 gram lichtbruine basterdsuiker 0,5 theelepel bakpoeder 4 eieren 1 eetlepel koekkruiden 2 theelepels vanille extract 3 kleine, rode appels sap van een halve citroen handje zachte toffees een beetje poedersuiker, als decoratie Bereidingswijze Verwarm de oven voor […]
Lees verder