Ingredient ‘Knoflook’
Noord-Afrikaans geroosterde groenten met couscous
Een kruidig en verwarmend gerecht. Ook gemakkelijk te maken als je voor veel mensen moet koken! Ingrediënten: 200 gram couscous boullion olijfolie 50 gram rozijnen (of gedroogde abrikozen) 1 courgette, van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden 1 aubergine, in blokjes van 2×2 cm gesneden 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden 1 […]
Lees verderRisotto met spinazie en gegrilde paprika
Ingrediënten 25 gram boter 1 knoflookteentje, gehakt 125 gram risotto rijst 1 el fijn gehakte rozemarijn-naaldjes 400 ml groentenbouillon 200 ml witte wijn 1 rode paprika 1 gele paprika 75 gram verse spinazie 50 gram geraspte pittige kaas, bv Parmigiano of Pecorino 1 rode ui, gesnipperd Een groene salade om erbij te serveren. Bereidingswijze Was […]
Lees verderGeroosterde bietensalade
1 el rodewijnazijn 40 ml walnotenolie 1/2 teentje knoflook, geperst 1/2 tl Dijonmosterd 1 tl vloeibare honing 6 sjalotjes (in de schil) 6 teentjes knoflook (in de schil) 3 rode bieten, geschild 50 gram sla (bv rucola, waterkers of jonge bietenblaadjes) 25 gram walnoten, droog geroosterd Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop in […]
Lees verder