Ingredient ‘kaneel’

Appeltaart

Ingrediënten Voor het deeg 300 gram bloem, in een kom gezeefd 200 gram boter, koud, in blokjes 100 gram suiker snufje zout 1 ei, los geklopt citroenrasp van 1/2 citroen Voor de vulling 1 kilo appels, bijvoorbeeld Jonagold, geschild en in kleine blokjes 100 gram lichte basterdsuiker sap van 1 citroen 100 gram rozijnen, in […]

Lees verder

Carrotcake

Ingrediënten 125 gram zelfrijzend bakmeel extra bloem om te bestuiven snufje zout 1 tl kaneelpoeder 100 gram zachte bruine suiker 2 eieren 100 ml zonnebloemolie 125 gram wortels, geraspt 25 gram kokosrasp 25 gram pecannoten, in stukjes Glazuur 50 gram zachte roomboter 50 gram volle roomkaas 225 gram poedersuiker 1 tl sinaasappelsap rasp van 1 […]

Lees verder

Voor de kleintjes: wortelcake

Zonder suiker, lekker en gezond! Ingrediënten 50 gram bloem, gezeefd extra bloem om de vorm mee te bestuiven 10 gram volkoren tarwemeel, gezeefd (vliesjes wel toevoegen) 1/2 tl kaneelpoeder 2 el dadelstroop 1 ei 50 ml zonnebloemolie 60 gram wortel, geraspt 50 gram banaan, geprakt Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een […]

Lees verder
Webdesign door Admire Webdesign