Ingredient ‘Bouillon’
Curry met pompoen
Ingrediënten 1 middelgrote pompoen (kan oranje pompoen of b.v flespompoen zijn) 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 3 vastkokende aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 2 el garam masala kruiden of curry pasta (b.v van Patak’s) 200 gram spercieboontjes, vers of diepvries 1 blik kokosmelk groentenbouillon zout en peper een flinke hand cashewnoten […]
Lees verderRisotto met spinazie en gegrilde paprika
Ingrediënten 25 gram boter 1 knoflookteentje, gehakt 125 gram risotto rijst 1 el fijn gehakte rozemarijn-naaldjes 400 ml groentenbouillon 200 ml witte wijn 1 rode paprika 1 gele paprika 75 gram verse spinazie 50 gram geraspte pittige kaas, bv Parmigiano of Pecorino 1 rode ui, gesnipperd Een groene salade om erbij te serveren. Bereidingswijze Was […]
Lees verderPompoensoep met een Indiaas tintje
Ingrediënten 1 middelmaatje oranje pompoen, zaden verwijderd en in blokjes gehakt 1 grote ui, gesnippert 1 el olie 2 kruimige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 2 tenen knoflook, gehakt groentenbouillion een blik kokosmelk 1 el Garam Masala kruiden vers gehakte koriander Bereidingswijze Verhit de olie in een soeppan met dikke bodem. Fruit de ui […]
Lees verder