Ingrediënten
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gehakt
- 1 bakje (250 gram) cherry tomaatjes, liefst overrijp, gehalveerd
- 1 el balsamico azijn
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 el gemengde Italiaanse kruiden
- klein handje baslilicumblaadjes
- 2 el olijfolie
- 150-200 gram pasta
- peper en zout
- kaas naar smaak (bv feta, parmezaanse, cheddar)
Bereidingswijze
Zet een ruime pan water voor de pasta op.
Fruit in de olijfolie heel langzaam de ui en knoflook, tot deze zacht en zoet zijn. Voeg de balsamico azijn, suiker en tomaatjes toe en laat het 10 minuutjes inkoken.
Ondertussen kook je de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en schep dit met de saus door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met de kaas naar keuze en de basilicum.
Zo simpel, heerlijk, voordelig én snel klaar!
Aantal personen: 2
Bron: eigen recept

Dit is een echt lekker en makkelijk recept, je mist niet eens het vlees :)
Voor hoeveel personen is dit recept?