Frankrijk

Rode ui, feta en olijventaart

Ingrediënten 25 gram boter 3 grote, rode uien, in fijne plakjes gesneden 1 el verse thijmblaadjes 2 el lichte basterdsuiker 2 el balsamico azijn 450 gram bladerdeeg, ontdooid 100 gram feta, verkuimeld 175 gram olijven,gehakt 1 el extra virgin olijfolie een handje basilicumblaadjes peper en zout naar smaak Bereidingswijze Verhit de boter in een pan […]

Lees verder

Strüdel met paddenstoelen en kaassaus

Ingrediënten 1 rode ui, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 200 gram pompoen, schoongemaakt en in blokjes van 2 bij 2 cm 100 gram gemengde paddenstoelen, schoongemaakt en ik stukjes gescheurd 75 gram kastanjes (makkelijkst zijn die uit een vacuumverpakking) een paar takjes thijm 125 gram filodeeg een paar el sesamzaadjes een klein kommetje olijfolie of […]

Lees verder

Salade du Chevre chaud

Ingrediënten 2x 100 gram zachte geitenkaas (bv Bettine Blanc) 75 gram sla (bv eikenblad, waterkers of een mengeling) 1 rijpe peer een handje gepelde walnoten 1 el vloeibare honing 3 el walnotenolie zout & peper Bereiding Verwarm de oven op de grillstand.  Schik de sla op 2 borden. Schil de peer, verwijder het klokhuis en […]

Lees verder
Webdesign door Admire Webdesign